***

Ваня Брикулець
прив'язуєш мене до себе знов і знов
ти змушуєш згадати що таке любов.
і знову я у лісі, у твоєму борі.
віддать тобі всі почуття на поготові.

ревнивий я? що можу я зробить.
не хочу іншим дарувать з тобою мить.
вулкан в мені прокинувся від тебе.
знов докучаю смсками, вигадую проблеми.

закоханий я егоїс, що полюбив незтримну.
колись від себе відштовхнув частину.
не хочу в цім житті я більш себе втрачать.
і доки не лежиш ти поряд, буду я кричать.