***

Ваня Брикулець
Сонця не видно,
Зима вже давно.
Трішки щасливо
Та все ж всеодно.
Всі привітали
З якимсь дивним святом.
Щирі слова,
Й все так порядно.
М'ята у кружці
Залита окропом.
Не хочу сьогодні
Сидіть з мікроскопом.
Я хочу пожить
Не вдивлятись в дрібниці.
В них ролі немає
Немає різниці.
Досить вже в людях
Постійно вагатись.
Треба любить
Й не встигать сумніватись.