Так, сильна я...

Клавдия Дмитрив
Так,сильна я…й ніколи не здаюся,
Не плачуся ні в чиє  я плече…
На самоті ,то  плачу , то сміюся,
Хоч в грудях коле,ниє  і пече…

Так,сильна я…й ніколи не здаюся,
Про біль гаптую у своїх віршах.
 Про щастя тільки Господу молюся
Й світ за очі  летіть хочу  ,мов птах.

Так,сильна я  і  плакать я не  смію,
Хоч  серце рветься  і  душа  болить.
Все пережить достойно  я  зумію
Й з вірою в краще я зостанусь жить.

Хоч сильна я ,та іноді   і слабну:
Сльозі солоній волю я даю…
Буть сильною навчилась я віддавна
Й  жалю заполонить себе  я не даю.

Так іноді рікою сльози ллються ,
Душа тріпоче ,немов листя на вітру,
Крізь сльози  знов на втіху  я сміюся,
Та з пам’яті життя  я не зітру…

21.01.2017 р.