У Йорданi сьогоднi... на укр. яз

Любонька
У Йордані сьогодні Божий Син ся хрещає...
Тож по волі Господній вся вода є святая:
У ставку і у річці, в морі, у океані,
І у кожній криничці, мов йорданською стане...
Сам Ісус від Предтечі прийняв хре'щення сміло.
І тепер від малечі цей обряд людям милий.
На укрі'плення віри, на впокору гордині,
Всім убогим та сірим - Богоя'влення нині.
У зимо'ві морози гріхи з се'бе змиваєм...
І очи'щення сльо'зи, наче про'щення маєм.
Хай водиця хрещенська зці'лить тіло і серце,
А молитва вселенська по Землі розіллється...
Як зв"язок із Всевишнім, Дух Свят з Неба спустився...
На Рамені Безгрішнім Білий Голуб з"явився.
Голуб Світла й Миру - Чистоти це ознака.
Ду'ші вірні в офіру - наша Богові вдяка.
У цей День Водосвяття причасти'мось Любов"ю...
Всі ми - се'стри і браття, з Богом - плоттю і кров"ю!

19/01/17/