Матусь е аж двi

Виктория Гребенюк Роженкова
Матусь, є аж дві

У мене, матусь, є аж дві,
І в цьому - моя перевага...
Обидві вони є живі!
Вони - моя радість, наснага.

Шаную одну за життя,
А другу - за щедрі хліби...
Твоє я, матусю, дитя,
І ліки тобі від журби...

Міцніє любов ця з роками,
Не зможу без Вас я і дня...
Втішаюся подумки Вами,
Бо Ви - найдорожча рідня!
21 01 2017 р
Вікторія Р