С любовью к Украине

Вадим Мартин
Люблю я землю мою рідну,
Матусю милу як кохаю.
Ії красою я пишаюсь
І колоритом своєрідним...


      ************


В небі світить сонце,
Як король в коронці.
Роздае воно тепло,
Наче золота майно.



      *************


Мчиться по небу літак,
Птах залізних він вожак.
Хмари крилами разгонить,
Слід хвостатий внебі створить...