фiлософiя поету притаманна на укр. яз

Любонька
Філософія поету притаманна,
Поетичними рядками шита й ткана...
І, поринувши у ро'здуми глибо'кі,
В сво'му ракурсі він бачить Світ широкий...

В нім - тонка' натура і душа вразли'ва,
До чужого болю, надто аж, - чутлива...
Усім скривдженим допомогти готовий,
Як не ділом, то принаймі, добрим словом...

Недарма' поетам Бог дав справжні кри'ла...
А природа їх талантом наділила,
Щоб Поезія у Небесах витала
І Любов"ю на Землі' людей єднала...

Зла ніко'му не робити - в цьо'му правда!
Хай горить у серці сонячна лампада,
У вірша'х  краса довколишня не в"яне...

Філософствувать... поетам... притаманно...


21/01/17/