Д ти сн говик зл пили

Станислав Скибневский
Сніг іде у нас лапатий.
Візьмем у руки ми лопати.
І розчистим всі доріжки.
І посипим піском трішки.

У хатку все живе тікає.
Носик нам мороз щіпає.
Ліпим бабу снігову.
Котим сніжку по кругу.

Глиби на очах ростуть.
Діти сніговик кують.
Одне на одне прилаштуєм.
Заліпим снігом не зіпсуєм.

На голову відро надіним.
З ялинки шишечку ми знімим.
Її приліпим ми на ніс.
Дивись, наш сніговик підріс.