Совина нiч

Вячеслав Романовський
      
Совина ніч – хоч в око стрель –
Совину пише акварель:
Відтінки сірого у чорнім…
І дзвоном тиша в голові.
Роса зблідніла відучора
У нашорошеній траві.
І  наче вічність до світання,
Де тьма  насичує востаннє
Свої принади зорові…
21.01.2017.