Вчуся я порядку змалку на укр. яз

Любонька
Вчуся я порядку змалку,
Все нечисте пхаю в "пралку",
Що на очі попаде'ться,
У воді хай сполоснеться.
Віник ще мене' цікавить,
В кут його' матуся ставить,
Каже, ним не можна грати,
Лиш підлогу замітати.
Для сміття візьму' лопатку,
Та "прихи'мрю" нашу хатку...
Сам по-сво'му сте'лю ліжко,
Бо я теж - ґосподар трішки.
З лахів порошню зтрісаю,
Слідкувать за всім встигаю.
Шко'да  ру'ки не дійшли
Іграшки зібрать свої',
Але ж я не розідру'сь?!
Хай щось робить й татусь.

27/09/16/