Юлияна В. Донева - Любовна поема

Юлияна Великова
Пиян бе той, но не бе от вино,
от нейните очи, бе той пиян
и с поглед устремен в небето синьо,
мислеше си нещо замечтан.

А тя го гледаше с очи горещи
и галеше го с бяла хризантема.
Музата, прошепваше му нещо...
...Ден след това, й подари поема.


На фото -я -двадцать лет.