Як добре звучить...

Андрей Бабич Днепр
Як добре звучить «Guten Tag»!
На жаль, - не про нас те, панове...
У гузні сховалося слово...
Немає життя... Чи, - не так?
Немає життя... Є «Kaput»!
Що маємо, те нас і нищить...
Я – не Гуллівер. Ліліпут,
Якому до щастя – рости ще...
Усі ми – нещасні раби...
Давно вже, - і босі, і голі!
Було б, дуже гарно, якби
На мить усміхнулась нам доля...
Було б, дуже гарно... Так, - ні!..
Вчепився у горло нам Каїн.
Такий собі, - «Russischе Schweine».
Нащадок «совєтской» Свині...