Та й не питай

Алина Шейкаш
+++

Не кажи нічого, та й не питай
Бо не почуєш правди
І болю наробиш своїм очам
Коли дитині потрібно щось
Вона просто каже: дай
і не плутає шлях за шляхом.
У дорослому світі інакше.
Тут вирішують грошми й фахом.
Та не роби ж з себе рибу.
Хатку затишну залишай!
Чи відчуваєш?
Гаразд, не відповідай!
Свої слова забери в могилу!
Чи може ти гадаєш що є то підлість?
Прокидайся, хороший, цей світ
Давно скотився в огиду.
Чого хочуть вони? - хвилює тЕбе.
Одне це точно
Не одне одному щастя
А тільки для себе.