Let him tweet

Автор Муза
To fifth bankruptcy walk toward, every step please let him tweet
Let him choose for every word, let be bully, let him cheat
Let him beg us to impeach through his phone and laptop
Let expired red peach wear squirrel dead atop

***

Чтоб банкротом в пятый раз, пусть он твиты шлет как птиц
Пусть покажет слов запас,  пусть быкует без границ
Пусть в импичмент скорый свой на всех твитных парусах
Пусть воткнется головой с дохлой белкой в волосах