Хочу бути...

Белякова Светлана Николаевна
Хочу бути полум'ям в серці твоєму,
не хочу бути нудьгою.
Хочу бути непробудною твоєю тугою
і зоряною метою.
Хочу, щоб кропивою Душу не палив.
Хочу, щоб тільки любов'ю був засліплений.
Поглянь - вже сонечко зійшло,
прокинься, поки час назавжди не пішов.