Украинский Гарик. Слова

Владислав Красса
Український Ґарик. Слова.

Немало виучив російських слів,
Та речення второпать не зумів:
«Ліцом к ліцу ліца нє увідать» —
Це ж як? Це ж треба зір поганий мать?!


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".