Я зiркою упаду

Наташенька Кузнецова
Я зіркою упаду в твої долоні
І сумуватимуть за мною небеса.
І тільки поцілунок ніжно в скроні,
І буде тиша...
В цьому і краса.
Всі зорі сумуватимуть за мною,
Залишила я їх - упала стрімко вниз.
А я лежатиму в твоїх долонях,
Радітиму.. що ти до мене звик .