Закохаюсь в пана з медовим голосом

Миклош Форма
Закохаюсь в пана з медовим голосом.
Що би не казав – всі слова вподобаю.
Все медове з вуст вустами спробую –
Хай свариться медом, чи медом молиться.

Та нехай в коханні і не зізнається –
Аби не мовчав, щось казав, хоч трошечки.
Може, прочитав би хоч віршик пошепки:
Кожний вірш вустами його – співається...

...Пригорнусь, заслухаюсь, наче дівчинка.
Хай в очах побачить душі овації.
Я нап’юсь медової інтонації –
Я медовий голос люблю опівночі...