Жемчужина 51

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 51

Кто горечь вероломства не изведал,
Тому и мук душевных не познать.
Не верьте тем, кто вас цинично предал,
Они ведь снова будут предавать.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 51

Серед людей як ворога впізнати?
Все на свої місця розставить час.
Цурайтесь тих, хто вас цинічно зрадив,
Бо вас вони ще зрадять і не раз.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА