Спогади та думки

Александр Захаренко 3
Біля хати вишневий садок,
Та криниця з живою водою
Там троянди цвіли навесні,
Та протоптаний шлях чередою

Вечорами,у вікнах вогні,
Зорі з неба сіяють,яскраві,
Тихо,тихо,лиш гомін собак,
Та тополі стоять величаві

На світанку півні заспіають,
І бабуся,парним молоком,
Своїх внуків уже пригощає,
Та до церкви мандрує пішком

Ще ту казку діди пам"ятають,
Та їх спогади гаснуть в бутті,
Все,що діється в світі,минає,
А Дитинство-одне у житті

Як на крилах летять наші Весни,
Літо теж промайне,як хмарки,
Коли осінь постукає в двері,
Про Дитинство приходять думки

Душу гріють забуті пейзажі,
І повітря п"янке,як вино,
Пам"ятаю бабусині руки,
А,доречі...було все давно

24.01.2017 рік
Спогади...думи.