Давай почнемо з чистого листа

Александр Викторович Бражник
Привіт!
Давай почнемо з чистого листа!
Нікому більше не дозволим заважати.
Нехай ця пропозиція наївна і проста,
І буде все, що тільки можна забажати!

Давай почнемо тільки для нас двох,
Звернем увагу, що нам бракувало,
Що буде завтра - знає тільки Бог,
А ми промовим, що не пролунало.

Давай не буде більше боротьби
Проти когось чи чогось, тільки поруч.
Давай не говорити ці "якби",
А просто будувати все власноруч.

Давай не буде страху втратити себе,
Бо кожен з нас - продовження одному.
За руку я триматиму тебе,
І тишу збережу у галасі гучному.

Давай виконувати наші забаганки!
Якщо це іспит, я його не провалю!
Ми будемо разом зустрічати ранки,
А замість кави в ліжко: "Я тебе люблю!"