На березi Вовчойi

Олександр Мачула
На березі Вовчої

На березі терник стрічає літо,
біліє квітами рясними навесні,
а восени від ягід гнуться віти -
щороку майже врожаї рясні.

З півсотні літ, як дітлахами їли
ми те багатство за своїм селом.
І кожен рік все ягідки синіли,
дитинство краще в світі в нас було.

Часи летять, вже річка обміліла,
густим аїром вкрились береги.
Весною ж до сих пір хмарину білу
нам посивілим споглядати до снаги.

25.01.2017