Ти готуeшся до переходу

Катерина Жебровська
Ти готуєшся до переходу…
Тіло кличе і кличе Душа…
Щось утримує… Мабуть, що розум…
Ще не випита чаша уся…

Ще залишилась крапелька муки…
Млосно… солодко… руки тремтять..
Де ж те Небо? Земля прагне злуки…
Сни крізь дійсність раз по раз мигтять…

Хочеш бачити, чути – що далі,
Як, над чим розсміється життя?
Пам'ять зважує давні деталі,
Що дарують єству почуття…

Ти готуєшся… не поспішаєш…
Відпускаєш помалу слова…
У минуле себе загортаєш…
Та Любові воліє Душа…

25.01.2017