Ищу позитив

Светлая Две Тысячи 10
Шукаю пазітыў ...
не растуць бярозы пад маім акном... Во метамарфозы ...рэжуць вочы шклом. Дрэвы абразаюць, твараў не відаць, не цвітуць, не маюць ліставых пазнак.
Голыя бярвенні , чорныя, як цені, шыбеніц правобраз ...Можа так і трэба ...)))