Рiдна школа

Светлана Чернышенко
Моя мила, рідна школа,
як скарби твої знання.
Як перлина твоє слово,
в моєм серці ожива.

Не забуду я ніколи,
всіх твоїх учителів.
Крізь життя
нести я буду,
ніжні спогади про них.

Я бажаю тобі люба,
в твій урочистий ювілей.
Щоб з роками ти міцніла, всіх
навчаючи дітей.

Щоб в твоїх просторих
класах,
не знаходилось журби.
Щоб ніколи не старіли
всі твої учителі.

Ти велика, і простора,
ти красива й молода.
Моя гордість,
друга школа.
Як тебе кохаю я.

2004 г.@