Дубай укр

Валерий Квачев
ДУБАЙ

Челентано «Бай, бай, бай, бай, бай»

Бай, бай, бай, бай, бай! – 2р.
Скажи мені, чому всім хочеться в Дубай?!
Бай, бай, бай, бай, бай! – 2р.
Скажи мені, чому так хочеться, і край!
Пай, пай, пай, пай, пай…

Там хмарочосів дивний стологміт
пірнає в неба сонячний зеніт.
Там б’ють фонтани в пальмовий розмай.
Там завжди рай!
Там одяг шейхів білий, як зефір.
Там майже кожен щедрий, як емір.
Серед пустелі зріс чарівний край.
Там завжди рай!

Бай, бай, бай, бай, бай! – 2р.
Тепер я знаю, чому хочуть всі в Дубай!
Бай, бай, бай, бай, бай! – 2р.
А, якщо хочуть всі я їм скажу: - Гуд бай!
Пай, пай, пай, пай, пай…

А я лежу в Залізному Порту
І сонце ніжно пестить висоту,
І в морі море радісних облич.
То в тому ж річ?!
Тут шепіт хвилі, ніби в Ля Рошель.
А я лежу, і слухаю «Мішель».
І шоколадні грації в росі
у всій красі!

Бай, бай, бай, бай, бай! – 2р.
Скажи мені,тоді навіщо нам Дубай?!
Бай, бай, бай, бай, бай! – 2р.
Є синє море, я лежу собі, і край!
Пай, пай, пай, пай, пай…

Нема тут турків і нема акул
Лиш смак кальяну і нічний «Стамбул».
В нім море ніжних і розкішних «пав».
Я там гуляв…
Шумить прибою срібний оксамит,
в очах коханих  потопає світ.
І не потрібен ні Дубай, ні Кріт…
До скону літ…

Бай, бай, бай, бай, бай! – 2р.
Гуляй, кохай собі, кохай собі, і край!
Бай, бай. бай, бай, бай! – 2р.
Скажи мені тоді, навіщо нам Дубай?!
Пай, пай, пай, пай, пай…

Нехай летять, і ти їх відпусти,
Кому замало вдома красоти,
Ті, що не знають, де насправді рай.
Летіть в Дубай!
Я чув, що краще там, де не були.
Й там навіть квіти краще розцвіли.
Та там такої квітки не знайти,
Як в мене – ти!

Бай, бай, бай, бай, бай! – 2р.
Мені без тебе той Дубай, як мертвий рай!
Бай, бай, бай, бай, бай! – 2р.
Ти біля мене. Я люблю тебе і край!
Пай, пай, пай, пай, пай…
               Пай, пай… пай… пай… пай…

ВК січень 2017 ХерСон