О, наша школа Таужненська

Оксана Малиновская 2
 
       О, наша школа Таужненська,
       Ти – Храм науки і добра.
       Ти – дітям всім, неначе ненька,
       Ти – майбуття ясна зоря.
      
       І поспішають вранці діти
       До школи, як у рідний дім…
       Щоб друзів справжніх тут зустріти,
       Знання здобути тут нові.
      
       Затишна школа, мила школа,
       Дитинства цей прекрасний світ…
       Ти  нас ведеш до мрій чудових,
       Як сонце світиш у імлі.
      
       О, наша школа, рідна школа,
       Всі серця світлі почуття.
       Ти  пристань мудрості й любові,
       Ти  путівник наш у життя.
      
       Тобі, ми дякуємо, школо,
       За море знань, що нам дала.
       Через роки вертаймо знову
       У дім любові і тепла.
      
        Приспів:
 
       Найкраща школа Таужненська,
       Тут наймудріші вчителі.
       Ти  нам усім, як друга ненька,
       Ти – Храм науки на землі.