Забава

Виктория Гребенюк Роженкова
Дуже гарні віршенятка
Люблять наші всі малятка!
Казочки, оповідання
Люблять ще із пеленання...

Про ведмедика та Машу,
Як вони ділили кашу,
Про сіреньке зайченятко
І на ніжках в лісі хатку...

Про журавлика й лисичку,
Бабу, діда, й рукавичку,
Про сороку-білобоку
І про нічку синьооку...

Засинають всі охоче,
Коли котик їм муркоче
І рахують слоненят,
А вже згодом міцно сплять...
26 01 2017 р
Вікторія Р