Для тебе хочу щастя

Паулина Кот
Нажаль вже зникли всі твої думки про мене,
І більше не читаю я "Привіт"
Що сталося з тобою,не скривай від мене,
Я хочу знати,розкажи мені

Я пом'ятаю як почали ми спілкуватись,
Все добре йшло,подобалась тобі...
Спитала б що тепер,чому так стало?
Так холодно і важко на душі мені

В тобі побачила я силу
Підтримку,в цей важкий для мене час...
Але ти агресивно в мене кинув
Свої болючиї слова,до серця моєго достав!

Тепер вже ти мої думки собою займаєш,
Як хочу щоб взяв й вислухав мене,
Повірив,що не всі такі,як ти вважаєш
Щоб гнів минув,й відчув що щастя рядом є...