Я не народжувався, я не вмирав

Бессовестный
Я не народжувався, я не вмирав
Не мав ні очей ані серця
Нічого бачив, нікого не знав
Ніколи не чув і про свого митця

Я не відчував та не втримував смак
Прокидаючись з квітами вранці
Не видавав ніяких ознак
Засинаючи з жінкою у танці

Я не вмів колихати пташок
Співати, читати і мріяти
Збирати пелюстки від ромашок
І робити чай із м'яти

Я навіть писати не вмів
Про це все та й про інше
Можливо брехати ніколи не хтів
Про це все та й про інше