Висоцький...

Белякова Светлана Николаевна
Висоцький помирав не одного разу,
але наскільки його Віра в людей була сильна,
поетом був відважним -
нагородив Бог,
і не писати він просто не міг.
Любові знав ціну, дружбі теж,
ставав Душею молодше.
Не уберегли -
танув, як запалена свічка,
але не горіти не міг -
сила серця була гаряча.