Ти не сама

Сергей Лукс
Подивись на синє небо
Що ми знаємо про себе?
Сонце світить. Літо. Спека
Ти від мене так далеко

А у тебе надворі зима
Хоч одна ти, але не сама
Я з тобою, ти зі мною
Ми об'єднані любов'ю
 
І усього нам не зрозуміти
Звідки люди навчились любити
Той зв'язок, що існує між нами
Не поясним ніколи словами
 
Я з тобою, ти зі мною
Ми об'єднані любов'ю

05.08.2014