27, 01, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Здаецца, мае нехта рацыю, замест таго, каб цытаваць Гарацыя, цытуе Саламона ён высновы. ..Бо скончыцца ўжо некалі цярпенне... пройдзе ўсё. Забудзецца як дрэнны страшны сон, што адбываецца на сёння. Гісторыя бо дзееца, і зараз... трава расце, хоць як, хоць дзе... і ўжо не парасткі... і не на нейкай зорцы ў небе...а тут, на беларускай глебе...
Не гледзячы на ўсё, я ў гэта веру !