Льв вська паночка

Надежда Устинова
1 куплет
Львівська панночка,
В теннистій вулочці,
По бруківочці
Танцюють каблучки.

Після дощика
Сховає силует,
Панночкою львівською
Милується поет.

Приспів
У павутинні моїх доріг,
Чекав та кликав мій добрий Львів.
Серце бентежать дами каблучки
Таємні мрії  та думки мої.

2 куплет
Львівська паночка -
Душа моя бринить
На годиннику
Рахую кожну мить.

Тільки сутінки
Вселяють в сон думки.
Львівською панночкою
Наповнені всі дні.

Приспів

У павитинні моїх доріг,
Чекав та кликав мій добрий Львів.
Серце бентежать дами  каблучки.
Таємні мрії та думки мої.