Ос нь, душу намалюй

Надежда Устинова
1 куплет.
Бачу тінь. Дерева хиляться.
Листя жовте тихо стеляться.
Що танок осінній в»є.
Душу мою заберє.
В моє серцє ти прийшла.
Свою осінь принесла.

Приспів
Осінь, душу намалюй,
З моїм серцем не сумуй.
Напиши з дощем вірші
Про дівчину, у житті.
Не забув я про любов,
Що  ж ти плачеш, осінь знов…
   
2 куплет
Сяє місяць. Нічь  розгнівалась.
Сивим вітром в дим розсипалась.
Твої очі – ясний світ.
В тихий вир він заманить.
Тільки осінь на плечах,
Та вселяє в душу страх.

Приспів
Осінь, душу намалюй,
З моїм серцем не сумуй.
Напиши з дощем вірші
Про дівчину, у житті.
Не забув я про любов,
Що  ж ти плачеш, осінь знов…