Хочу бути голосом за кадром

Миклош Форма
Хочу бути голосом за кадром.
Голосом, який почують всі.
Не коментуватиму паради,
Де усі завжди у всій красі.

Хочу прочитати щось ліричне.
Тихе, наче казка для дітей.
Голосом, який ввійде у звичку
Для хороших і простих вістей.

Може, голос мій і ти почуєш.
Ти, слухачка вічная моя.
І пробачиш, прийдеш і вгамуєш,
Бо за кадром – голос, а не я...