Spoof Prankster, exactly who are you?

Яша Беспардонников
         Кто вы, мистер Пранкстер?

Я вас дурил, признаюсь, не тая.
Спуф – это миф, а Пранкстер – это я.

***

I must confess – Spoof is my comic myth,
And there’s no Prankster. He is me.


***

P.S.

I’m not a man of too many faces.
The mask I wear is one.

           Sting "Shape of my heart"