28, 01, 2017 Басня пра сяброуства

Светлая Две Тысячи 10
Крамлёўскі трэнд... за грошыкі трымаць Расію брэндам... трызненне, спадарства, трызненне. І грошы возьмуць, і маёнткі, але не падтрымаюць ... маюць клёпкі бо)))
Вялікі робіцца "развод" цІ то распіл... не хопіць у суседа сродкаў, сіл... не тая моц, мазгі не тыя... а што былі ... сплылі... і за мяжой расплавіў кожны крылы з іх.
Не басня і не спіч... то факты на расійскім брудным кічы . Было б і смешна мне, калі б, на Беларусі не сядзеў дурны каліф, што ідзе на ланцугу тых думак гідкіх...нямо бо чым больш ганьбу ўжо сваю прыкрыць...