Soviet times in rhymes

Алексей Чепок
Бьют часы двенадцать раз,
Сталин думает о нас.

Clock is striking midnight hours,
Stalin thinks of things of Ours.

Будешь папу, маму слушать -
Будешь ты конфеты кушать.

Ma and Pa should sweet you listen -
Sweets you eat and soft be kissen.

Не ходите дети в школу,
Пейте дети Кока-Колу.

Children never go to school,
Children drink the Cola full.


Copyright ©1999-2017 Oleksii Chepok