Щаслива поки iдeeю палаю...

Белякова Светлана Николаевна
Щаслива поки ідеєю палаю,
щаслива поки мрією горю,
щаслива, що досягти успіху бажаю,
щаслива, що просто живу.
Щасливці про щастя забувають,
а таких, як я, воно обійшло,
інші ж живуть і в пошуку не перебувають,
їм воно дарма прийшло.
Знаю, Хвилина Щастя переважить усі нещастя,
що за Життя в Душу складу,
знаю, Господь запитає за кожну хвилину щастя,
тому на вагу золота ним дорожу.