Дорожiть один одним...

Белякова Светлана Николаевна
Дорожіть один одним,
коли Ви удвох.
Дорожіть один одним,
кожним прожитим днем.
Дорожіть, цінуйте миті,
час же не гумовий повірте.
Не критикуйте оточення,
з роками розуміємо,
наскільки дні ніжні
і в канві нашого Життя важливі.
Залиште страхи,
передчуття,
рухайтеся і оновлюйтеся,
тільки на собі коханому
не зациклюйтеся.
Душа кожен свій День
вибирає, коли їй
прийти в цей Світ
і піти з нього, знає.