Хохлы пародия

Деддемид
"Хохол останется хохлом,
Хоть допусти его в Европу.
Где надо действовать умом,
Он напрягает только ж..у"
"Хохлы"Т.Г.Шевченко.

Из тэмрявы ночи лунав крык правосэка,
Там вин видбывався вид домагань гомосэка,
Та сылы скинчылысь уступыв правосэк
И цым, в той же час, скорыставсь гомосэк.

Закинчывшы справу и ляснув по ж..и
Сказав вин"Хохлы!Вы нарэшти в Европи."
Така ж бо то доля чэкае хохлив:
"Батькивщыну","Свободу"хто в Европу хотив.

Там шлюб однопильных,там гэив парады,
А всим хто супроты,дадуть пэвнои рады.
На колина поставлять и цноты лишать.
Хохлы цэ нэ знають,до Европы спишать.

Чэкають безвизы та члэнства чэкають,
Европейського ривня в усьому бажають.
Европейського ривня пэнсий,зарплаты,
Та щастя такого ще довго чэкаты.

Обицяв прэзидент и паны дэпутаты,
Для цього потрибно ввэсь час воюваты.
Воюваты в ДОНБАСИ проты сэпаратыстив,
Окупантив мисцэвых шахтарив,тракторыстив.

Воюваты,щоб Захид хохлам миг податы,
Французы,голандци та ляхы пыхати.
Та на Украину Европи начхаты,
А гроши потрибно самым заробляты.

Зруйнувалы заводы,пидпрыемства закрылы.
Промысловисть Донбасу?Ии тэж розбомбылы.
Вид конкурэнтив звильнылы США и Европу.
То щоб щось заробыты пидставляй свою ж..у.