Дух майдана

Евгений Берёзкин 2
Мир в "парадоксе" пребывает,
Но лишь для тех, кто не желает,
От спячки вековой очнуться
К Со-Знанью сердца, чтоб вернуться!

"9 Круг" земного ада...
Нам предстоит ещё пройти...
Нам ободрать ненависть надо
Оставив лишь Любви Пути!

        ДУХ МАЙДАНА


   Дух "Майдану", яким він був? Дуже різним, але було щось Єдине,що єднало всіх присутніх і тих хто йому співчував, це НАДІЯ... Надія на те,що тепер вже все буде по іншому, по Справедливому...Народ втомився від знущань влади...Та було ще щось, що мабуть притаманне тільки нашому народові,це Дух Волі,солодкий присмак якої вітав над Майданом та будоражив серця, відганяючи почуття страху та самоневпевненності... О, якби ж до цього Духу приєднався Дух Мудрості та Здорового глузду, Дух виваженності та Божого сумління...Тоді б Дух Майдану народив лідерів, які б повели наш народ до Світлого Майбутнього, та" Гора народила мишеня"...Страшне, брудне та гидке створіння,що ще сильніше встромило свої пазури та щелепи в тіло народне, яке вже зневірилось та ослабло від ще більших знущань...Та кажуть: " НАДІЯ вмирає останньою..." Ну,що ж,дай нам Боже Терпіння та Мудрості серця, не повторювати помилок минулого...та не проливати кров невинну,на яку завжди підстрекає ПІТЬМА... Надія та Воля живе в СЕРЦЯХ людських, де Живе сам Всевишній,що створив нас в ЛЮБОВІ... І Він чекає від нас Любові, а не насилля та ненависті у яких немає МАЙБУТНЬОГО!