Мы согласны лишь в мире жить

Алеся Сидоренко
А може вже досить?
Сколько можно нас разлучать?
Чому ви весь час проти
И заставляете нас молчать?
Хто сказав, що не можна бути разом,
Что народам нельзя дружить?
Я всього лише в кількох фразах
Докажу, что мы можем любить.
Гей, ви чуєте, вищі сили?
Вам так просто нас не сгубить.
Так, ви нас трохи розбили,
Но мы согласны лишь в мире жить.