Завдяки благодатi

Людмила Дзвонок
Мене знайшов? І я знайшла! Кохаємось...
Хай почуття це буде всі роки!
Сказав мені: «Невдовзі повінчаємось!»
Зустрілись благодаті завдяки.

Та не все так, як нам ото хотілося,
Випробування долі на шляху.
Сльоза не раз з лиця мого скотилася,
Бо серце піддавалося страху!

Побігла до Отця і впала в ноги...
І піст взяла, молилась день і ніч,
Просила я у Нього допомоги,
Щоб був з тобою поряд, пліч-о-пліч.

Щоб ти піднявсь, почув у тілі сили,
Біль відійшов, назад не знав вже хід
(Ми деколи удвох цього просили).
Я вірю, що молитва дала плід -

Одужання! – Наш Бог, Тобі подяка
За серденько нове, його биття,
В моєму серці вже немає ляку,
За наше довге й радісне життя!

Ми неодмінно скоро повінчаємось
Під благодаттю Божої руки.
Мене знайшов! І я знайшла! Кохаємось!
Хай почуття це буде всі роки!
                29.01.2017