Весняний ранок

Гаевская Ирина Николаевна
В моє вікно постукала весна
Гілками вишні, солов'їним співом,
І задзвеніло серце, мов струна,
Перебуваючи під дивним впливом.

Зорею починався новий день
І надсилав найкращі сподівання.
Весна жадала праці і пісень,
Даруючи наснагу і бажання


Фото автора