Крупинки радостi...

Белякова Светлана Николаевна
Крупинки радості по Життю збираю,
як крапельки дощу в несамовитий потік.
Формулу успіху зрозуміти намагаюся,
напоум мене Бог.
Енергію свою берегти не навчилася,
розплескали роки.
Багато чому вчилася,
але щасливою стати не змогла.
Не хотіла щось бачити,
не хотіла щось чути,
образи переварити не змогла.
Цим  у результаті, собі не допомогла.
Ніколи, не говори - ніколи,
не зарікайся, закрутить бал Життя -
не сумнівайся.