Потомкам

Матрёна Донченко -Дидок
Пишу, пишу, нащадки любі,
Всі ці вірші лише для Вас,
Щоб Ви читали мої вірші,
Не упустіть в житті свій шанс.
 
Можливо хтось і почитає,
Можливо скаже що дарма-
Старалась, мучилась, писала,
А проку із того нема.
 
Та якщо думати ось так,
То все це стоїть лиш п'ятак,
Я не за гроші вислів маю,
Щоб Ви читали я бажаю.

Читайте, вчитуйтесь, пізнайте,
Все те, що я пишу для Вас,
У цьому істину признайте,
Бо у житті на все свій час.