А я тримаюся...

Ольга Соколовская 4
А я тримаюся і вірю – все мине,
Хороше чи погане…Все минає.
Душа рікою сліз перебреде,
І ангел долю відведе від краю.
Я стану лиш сильніша – вір-не-вір,
Що не вбиває, те дає нам силу.
А павутину бід, хвороб полин
Мої зміцнілі розламають крила.
Лечу вперед, ні погляду назад,
Щоб в мить болючу вже не повертатись.
Найкращий подарунок – то ЖИТТЯ,
За нього завжди варто позмагатись!

Ольга Соколовська ©