Пекучий бiль

Маргарита Олейник-Локай
Пекучий біль холодної сльози.
Пекучий дотик погляду до рани.
Байдужі люди, почуттів кайдани,
Чекання весен, проводжання зим…

Життя публічне – посмішка вустам.
А що у тебе на душі – хай буде.
Гірке життя. Примарний світ. Байдужі люди.
А я знов серце відчиняю вам…

4.03.2007